Praktisk informasjon

Lydløs blir arrangert i Arendal 18. og 19. juni.

 

Gratisprinsippet

Lydløs er gratis for alle.  Det er også gratis å stille ut. Lydløs er foreløpig utelukkende drevet med tilskudd og sponsormidler. 

 

Fagprogram

Fagprogrammet foregår på Madam Reiersen, Symposium og på utescenen ved amfiet på Kanalplassen. 

 

Koronarestriksjoner

Det meste av aktivitetene på Lydløs foregår ute.  Det blir god plass, og det vil være mulig å holde minst én meters avstand til andre mennesker. Båtene ligger langs bryggene, og på innovasjonscampen blir satt opp med romslige mellomrom. Fagprogrammet på Symposium, Madam Reiersen og Clarion Hotel Tyholmen  forholder seg til Koronarestriksjonene som gjelder for det aktuelle lokalet. Kapasiteten ombord i elbåtene er begrenset på grunn av restriksjonene.    

Vi  ber alle som kommer på Lydløs om å følge reglene. Vask hendene, hold avstand og vær hjemme hvis du er syk.

 

Åpningstider

Åpningstider for elbåter i Pollen og innovasjonscamp på Kanalplassen er kl 11 til kl 18 både fredag og lørdag.

DJ Friendly spiller på Lydløs bryggehygge på Langbryggen fredag og lørdag fra kl 17 til kl 20. Fra kl 20 blir det konserter på Jaktekaia. Festen fortsetter på byens restauranter, barer og kaféer til ordinær stengetid. 

 

Festivalkontor 

Lydløs festivalkontor i Arendal vil være i lokalene hos Arendal by og Arendal Næringsforening, like ved Kanalplassen. Adresse er Nedre Tyholmsvei 2. Det vil også bli mulig å låne kontor- og møtelokaler hos Innoventi, Torvet 1B (inngang Strandgaten), og hos Impact Hub i Torvgata 7. 

 

Podkast

Fagprogrammet blir samtalebasert. Programledere fra Innoventi, Næringspodden fra Sparebanken Sør, Energi og Teknologi fra Agder Energi og Greenpod fra Greenstat, har med seg spennende gjester på scenen. Det blir gjort opptak, og lyden blir tilgjengelig som podkastepisoder senere i sommer.

 

“Aftermovie”

Underveis på festivalen vil det være videoteam som filmer alle båtene, fagprogram, boder, stands, folkeliv og stemning. Videoopptakene blir redigert til en “aftermovie”.