Masterclass med Evoy

  • lørdag
  • 13:30 -
  • Pollen

Evoy har to båter med seg ti Lydløs. Evoy 1, som er en Polarcirkelen med innenbordsmotor, og Hydrolift e-22 som med Gale Force 15o hk påhengsmotor.

Gründer Leif Stavøstrand gir oss unik innsikt om båtene, og prosessene rundt å skape Evoy og de elektriske motorsystemene fra idé til produkter og merkevare med potensielt marked over hele verden.

Evoy vil forbedre båtopplevelsen ved å tilby 100% elektriske motorløsninger for morgendagens oppdagelsesreisende.

Evoys visjon er å eliminere skadelige utslipp til sjøs, delta i å gjøre båtliv til en bærekraftig sport, fritid og næringsliv, med respekt for økosystemet.

Tenk deg båtliv uten lyd, røyk eller sammenbrudd – det gir deg sjelen til å nyte reisen din som den burde være – i full harmoni med den omkringliggende naturen og dyrelivet, føl deg fri og rolig med dine kjære. Det er det vi kaller Evoy Irresistible Boating.

Evoy ble grunnlagt i 2018 og har base i Florø, Norge, med et kontor i Paris. Evoy designer, utvikler og leverer kraftige 100% elektriske motorsystemer (påhengsmotor og innenbordsmotor), produsert i Norge. Systemene deres er bygget for raske og kraftige båter mellom 20 og 50 fot, og gir overlegenhet med elektrisk fritid og kommersiell båtliv

De kraftige plug-and-play innen- og påhengsmotorsystemene kan plasseres i en hvilken som helst båt, enten det er båten din i dag (ettermontering) eller den nye båten du alltid har drømt om.

Evoy tilbyr den sterkeste utenbordsmotoren 150HK (topp ved 185HK) og innenbords 400HK (topp på 800HK) på markedet! Evoy jobber med en stadig større portefølje av båtbyggere over hele Europa.